A CONSTRUCTION OF CLASSIFIER OF VEGETATIVE OBJECTS BY MEANS OF NEURAL NETWORKS - Shama, E. О.; Subbotin, S. O.; Morshchavka, S. V. (Radio Electronics, Computer Science, Control, 2013)
Розглянуто можливість побудови класифікатора рослинних об’єктів за допомогою двошарової та трьохшарової нейронної мережі.